Meniu
Cosul tau

Despre noi

S.C. TIMAS S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, este infiintata in 1993 si are ca principale activitati: comert si servicii in domeniul auto, asigurari si telecomunicatii.


MISIUNE: Prin investitiile facute, atat din punct de vedere material cat si din punct de vedere resurse umane, scopul nostru este de a raspunde cu promtitudine si professionalism la toate nevoile clientilor nostrii.

VIZIUNE: Daca multumirea si aprecierea clientilor pentru produsele si serviciile noastre ne vor aduce intr-o pozitie de lider pe piata, atunci vom putea spune ca viziunea noastra este corecta.


VALORILE COMPANIEI

Clientii: Politica noastra este aceea de a pune clientul in centrul activitatii noastre din punct de vedere al importantei, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

Echipa: Resursele umane sunt deasemenea valori centrale ale companiei, lucru in echipa si dinamismul acesteia reprezinta punctul nostru forte in adaptarea la condittile pietei.

Calitatea: Deviza noastra este “TOTUL PENTRU SATISFACTIA CLIENTULUI”, accentul fiind pus pe calitatea produselor si serviciilor oferite. Pentru a respecta criteriile de calitate si a ridica stacheta in permanenta compania noastra a implementat sistemul de calitate ISO 9001:2000, certificarea fiind facuta de catre prestigioasa firma DNV GL BUSINESS ASSURANCE, iar activitatea auto este auditata si autorizata de catre R.A.R.

Produsele si serviciile S.C TIMAS S.R.L. sunt la cele mai inalte standarde de calitate, acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, scule, echipamente, software de ultima generatie pentru diagnoza parametrilor masinilor, dar si datorita calificarii superioare a personalului care isi desfasoara activitatea la Timas.